SNEMAMO ŽE 15 LET

Že ob začetku vašega kreativnega procesa vam v studiu nudimo popolno asistenco pri izpolnjevanju vseh pred-produkcijskih zahtev, od pisanja glasbe in aranžmajev, do ustvarjanja demo posnetkov, ter vam na ta način pomagamo pri realizaciji vaše dobre ideje. Vsaka dobra pesem se prične s kvalitetnimi in trdnimi temelji!

 

Kvalitetno snemanje nastopa je ključ do učinkovite realizacije vaše ideje. V studiu nudimo rešitve za solo glasbenike, glasbene skupine in tudi osnovno sinhronizacijo. Vse našteto vključuje tudi iskanje idealnega snemalnega prostora za glasbenika in ustvarjanje najbolj sproščenega in produktivno naravnanega okolja. Ob uporabi opreme najvišje kvalitete in mnogoletnih produkcijskih izkušenj, vam zagotavljamo posnetke vrhunske kvalitete.

 

Miksanje je najbolj umetniški del snemalnega procesa, in kot tak tudi najpomembnejši. S tesnim sodelovanjem in delom z glasbenikom, v studiu oblikujemo zvok in koncept v umetniški izdelek, ki lahko govori sam zase. 

Naše dolgoletne izkušnje, ne le v Sloveniji, pač pa tudi v tujini, nam omogočajo, da smo odprti do vseh zvrsti glasbe in se posledično žanrsko ne omejujemo. Kakršna koli je vaša ideja, se lahko zanesete na nas, da jo bomo izpeljali tako, kot si želite.

NAŠE STORITVE

- Produciranje

- Snemanje

- Sinhronizacija

- Delo na terenu

- Miksanje

- Oblikovanje zvoka

  • Facebook
  • Instagram

© 2020. Društvo glasbene produkcije A800